Internet of Things pentru industrie, prezentare Quartz Matrix in cadrul Zilei Internationale IoT la Iasi

5 apr. 2016 Ziua Internationala Internet of Things Iasi 2016

In fiecare an, pe data de 9 aprilie, este celebrata Ziua Internationala a Internet of Things, iar aceasta zi va fi marcata si la Iasi prin organizarea evenimentului IoT-IS: Ziua Internet of Things 2016 de catre Facultatea de Inginerie Electrica, Energetica si Informatica Aplicata de la Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi”. Scopul acestui eveniment este de a aduce impreuna cercetatori, cadre didactice, antreprenori si specialisti din industrie pentru a discuta despre proiectarea, dezvoltarea si implementarea sistemelor care se incadreaza in conceptul de Internet al Lucrurilor (IoT).

Agenda evenimentului cuprinde si o prezentare sustinuta de Bogdan Teodorescu, directorul departamentului de Cercetare-Dezvoltare al Quartz Matrix, in care va prezenta experienta concreta a companiei privind integrarea tehnologiilor IoT in aplicatiile industriale, punand accent pe partea de securizare a informatiilor si serviciilor. In acelasi context, vor fi prezentate si directiile viitoare de dezvoltare pentru solutiile Quartz Matrix ce includ IoT.

Evenimentul IoT-IS este conceput si ca o ocazie de a identifica actorii activi in domeniul Internetului Lucrurilor din regiunea municipiului Iasi si poate constitui un prim pas in stabilirea unor legaturi de colaborare pentru viitoare proiecte in domeniu. De asemenea, evenimentul este inclus pe lista evenimentelor internationale organizate cu aceasta ocazie pe pagina dedicata IoT Day.

IoT-IS: Ziua Internet of Things 2016 se va desfasura in sala de conferinte „Dragomir Hurmuzescu” a Facultatii de Inginerie Electrica, Energetica si Informatica Aplicata (B-dul Dimitrie Mangeron nr. 23) sambata, pe 9 aprilie, de la ora 9, iar participarea la eveniment este gratuita.

Ti-a placut? Impartaseste si cu altii acest articol:

Lasă un răspuns

Or

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *