0726.767.890
office@conectapps.ro
ConectApps - Software personalizat si la comanda

LearningON

Platforma online de e-Learning/e-Training

 


LearningON reprezinta o platforma de training si invatamant la distanta, prin intermediul internetului (web based), bazata pe aplicatia Open Source Moodle, care permite accesarea asincrona a cursurilor sau prezentarilor, sustinerea testelor online si urmarirea parcurgerii unei curricule de invatare de catre fiecare cursant. De asemenea, permite automatizarea activitatilor de training la distanta sau calificarea personalului, asigurand eficienta procesului de pregatire.

 

 

Adresabilitate

LearningON se adreseaza, in mod special, catre:

Companii cu sedii distribuit

Institutii de invatamant

Centre de formare profesionala

Sectorul public

Se bucura deja de solutia LearningON urmatoarele companii

  Quartz Matrix – Iasi
  InfoEducatia – Iasi
  Interactive-Training – Iasi

  Institutul de Pneumologie „Marius Nasta” – Bucuresti
  Acvet Consult Serv – Drobeta Turnu Severin

Beneficii pentru traineri si profesori

Timp

Scade atat perioada de timp destinata cautarii informatiilor necesare prezentarilor si cursurilor, cat si cea pentru evaluarea si notarea participantilor.

 

 

Organizare

Informatiile sunt centralizate intr-un singur loc si pot fi organizate in categorii. Totodata, sunt generate rapoarte simplu de urmarit cu istoricul navigarii si al activitatii din cadrul platformei, pe baza carora pot fi analizate performantele participantilor.

 

 

Personalizare

Platforma va arata asa cum vrei tu! Poti utiliza diverse teme si elemente grafice personalizate, facand platforma sa arate fie intr-un mod clasic, conservator, fie sa aiba un aspect modern, cu multe culori, in ton cu prezentarea facuta. Exista si suport Multi-Language, in cazul in care cursurile vor fi predate in alta limba.

 

 

Usor de accesat, utilizat si administrat

In functie de modul de utilizare al materialelor de pe platforma LearningON, poti seta daca accesul se va face cu plata, prin folosirea unei parole de acces sau va fi liber, permitand accesul oricui. Setarea rolurilor de administrare si a drepturilor de acces se realizeaza foarte simplu.

 

 

Flexibilitate

Numarul de utilizatori poate fi variabil. Se pot elimina sau adauga utilizatori intr-un timp foarte scurt fara ca acest lucru sa afecteze activitatea de pe platforma si fara investitii suplimentare.

 

 

Costuri mici

Platforma de e-learning ajuta la reducerea cheltuielilor privind organizarea cursurilor. Nu mai este nevoie sa te deplasezi pentru a sustine training-ul sau cursul intr-un alt oras, nu mai trebuie sa te cazezi la un hotel daca perioada este de cateva zile sau saptamani, nu este necesara inchirierea unui spatiu sau apelarea la o firma de catering pentru a oferi mancare si bauturi participantilor.

Beneficii pentru utilizatori

Interfata prietenoasa

LearningON beneficiaza de o interfata usor de utilizat, cu functii accesibile chiar si pentru persoanele cu nivel basic de operare PC si cu un design placut.

 

 

Interactivitate

Metoda de invatare incurajeaza interactivitatea prin stimularea curiozitatii, lucrului individual si, acolo unde este cazul, lucrul in echipa, colaborarea si competitivitatea. Pot fi sustinute teste, se poate raspunde la chestionare, se pot rezolva teme, aceste activitati avand o gama larga de resurse multimedia interactive la dispozitie – clipuri video, imagini, scheme, texte etc.

 

 

Invatare asincrona

Fiecare participant la training sau curs poate invata individual, in ritmul sau propriu. Este o metoda potrivita pentru invatarea la distanta, prin intermediul internetului.

 

 

Accesibila de oriunde

Platforma LearningON poate fi accesata de pe orice browser web si de pe orice dispozitiv desktop sau mobil, fara a fi nevoie de o instalare prealabila, de oriunde si in orice moment doreste utilizatorul.

 

 

Structura clara

Cursurile pot fi structurate pe categorii, departamente sau competente, continutul disponibil fiind usor de inteles si simplu de accesat.

 

 

Rezultate imediate

Rezultatele examinarilor si evaluarilor vor fi afisate in timp real fiecarui utilizator, comunicarea dintre trainer sau profesor si utilizatorii care participa la training sau curs facandu-se mult mai eficient.

Preview LearningON

Click pe imagini pentru a le mari

Pachete


DESCRIERE LearningON Standard LearningON Professional LearningON Advanced
Utilizatori 50 100 Nelimitat
Spatiu pe Hard Disk 10 GB 40 GB 80 GB
Trafic Nelimitat Nelimitat Nelimitat
Pret

Incepand cu 49€/LUNA*
Finalizeaza comanda in magazinul online
Qmart

Cere oferta
de pe Qmart
Cere oferta
de pe Qmart

Toate preturile sunt exprimate in euro fara TVA si se calculeaza la cursul B.N.R. din ziua facturarii.

SERVICII

Suport tehnic de utilizare (helpdesk)
30 Euro/luna - suport aplicatie pentru 2 ore/luna
60 Euro/luna - suport aplicatie pentru 4 ore/luna
90 Euro/luna - suport aplicatie pentru 6 ore/luna

Creare template ( design) custom - 900 Euro
Instruire utilizatori (training de utilizare complex cu un trainer) - 30 Euro/ora

* Servicii instalare si activare platforma - 150 Euro
* Servicii de modificare/ migrare plan tarifar- 70 Euro

Pentru urmatoarele functonalitati va rugam sa ne contactati:
- managementul si introducerea de catre noi a cursurilor (digitizarea cursurilor);
- customizari/suport postimplementare

 

Ai nevoie de informatii suplimentare? Contacteaza consultantul conectApps!      

Despre noi

Proiectam. Dezvoltam. Personalizam. Te ajutam. Iar proiectam. Iar dezvoltam. Iar personalizam. Iar te ajutam. Iar proiectam. Iar dezvoltam. Iar personalizam. Iar te ajutam. Iar proiectam. Iar dezvoltam. Iar personalizam. Iar te ajutam. Scopul nostru este sa simplificam activitatile din compania ta care iti ingreuneaza progresul rapid. Cum? Proiectam. Dezvoltam. Personalizam. Te ajutam. Iar proiectam. Iar dezvoltam. Iar personalizam. Iar te ajutam. Iar proiectam. Iar dezvoltam. Iar personalizam. Iar te ajutam. Iar proiectam. Iar dezvoltam. Iar personalizam. Iar te ajutam.

Informatii generale - Quartz Matrix

   B-dul Carol I, nr. 5D, Iasi, 700506

   Tel. office: +(40)232-217.248

  Fax: +(40)232-217.262

   Mobil: +(40)726-767.890

   Mail: office@conectapps.ro

Copyright ©2014- Quartz Matrix | All rights reserved