0726.767.890
office@conectapps.ro
ConectApps - Software personalizat si la comanda

Proiecte dezvoltate la cerere

 

   

Am dezvoltat la cererea si pe cerintele clientilor nostri urmatoarele aplicatii:

SalesTrack - Aplicatie destinata managementului activitatii de vanzare si a clientilor

RoomBooking - Aplicatie software, integrata cu functia Calendar a platformei Microsoft Outlook, realizata pentru programarea rezervarilor in sali de conferinte, training, laboratoare si alte spatii partajate. Afisarea rezervarilor programate se face online, vizualizarea acestora fiind posibila de pe dispozitive portabile sau tablete fixate la intrarea in spatiile respective. Aplicatia a fost conceputa cu scopul de a usura managementul salilor destinate sedintelor sau intalnirilor.

Platforma e-commerce - Serviciu de dezvoltare web magazin online pe platforma Prestashop. Magazine online dezvoltate: www.qmart.ro, www.pierprod.ro

Creare site-uri web
– Serviciu de dezvoltare website-uri. Website-uri dezvoltate pentru clienti:  www.grandsiraj.ro, www.ospa-iasi.ro, www.sirtisa.ro, www.parohiasfharalambie.ro, www.patronatsfera.ro

Natural Gas Management (NGM) - Aplicatie software ce asigura managementul complet al informatiilor si documentelor legate de autorizarea racordarii, a punctului de consum si de urmarirea consumului lunar. Permite gestionarea mijloacelor de masura instalate in punctele de consum si ale echipamentelor aflate in magazia furnizorului de servicii. Asigura urmarirea si controlul intregului proces legat de furnizarea gazului natural de la cererea de racordare la facturarea consumului lunar. Aplicatia software permite conectarea (import/export) de date de la aceasta catre alte aplicatii.

ControlGAZ - Solutie SCADA bazata pe sisteme de automatizare, cu aplicatii in functionarea echipamentelor de proces si deconectarea instalatiilor critice din punctele cheie sau izolate. Astfel, prin utilizarea sistemului ControlGAZ se controleaza si monitorizeaza de la distanta echipamentele din punctele de distributie gaz natural (electrovane de blocare sau descarcare, contacte de stare sau indicare efractie, senzori de gaz, presiune, temperatura etc.), trimite comenzi catre acestea si citeste informatiile de stare.

AirCheck - Sistem destinat masurarii umiditatii relative si temperaturii aerului, inregistrarii minimelor si maximelor pe o perioada contorizata si optional actionarea a doua limite programabile temperatura si umiditate.

DigiCheck - Aplicatie de tip SCADA (System Control And Data Aquisition) destinata monitorizarii parametrilor de mediu. Este foarte flexibila, oferind posibilitatea de a lucra cu o gama variata de echipamente, senzori si marimi monitorizate si inregistrate.

T-Check - Sistem destinat magazinelor si depozitelor ce detin spatii frigorifice si asigura monitorizarea temperaturii - citirea temperaturilor, alarmarea la depasirea intervalelor setate, controlul de la distanta sunt doar cateva dintre functiunile acestui sistem.

ViMo - Sistem ce realizeaza monitorizarea automata a vibratiilor in pompe, ventilatoare, lagare, motoare de actionare si alte echipamente rotative.

MCU - Sistem ce permite monitorizarea si comanda, de la distanta, a unei flote de utilaje dispersate pe o arie geografica extinsa. MCU asigura monitorizarea parametrilor cheie ai utilajului, inregistrarea automata intr-o baza de date si trimiterea, daca se realizeaza conditia, unor alarme parametrizabile, prin SMS sau e-mail.

TeMo - Sistem de monitorizare automata a temperaturilor in mediul industrial la echipamente precum pompe, ventilatoare, lagare, motoare de actionare etc. TeMo permite si masurarea temperaturii si umiditatii relative din mediul ambiant.

Vyse - Aplicatie ce functioneaza ca un sistem de evaluare simultana, prin intrebari de tip grila, ce pot fi utilizate de catre diferitele grupuri de cursanti, dar si pentru culegerea de opinii cu ajutorul formularelor interactive.

 

Ai nevoie de informatii suplimentare? Contacteaza consultantul conectApps!      

Despre noi

Proiectam. Dezvoltam. Personalizam. Te ajutam. Iar proiectam. Iar dezvoltam. Iar personalizam. Iar te ajutam. Iar proiectam. Iar dezvoltam. Iar personalizam. Iar te ajutam. Iar proiectam. Iar dezvoltam. Iar personalizam. Iar te ajutam. Scopul nostru este sa simplificam activitatile din compania ta care iti ingreuneaza progresul rapid. Cum? Proiectam. Dezvoltam. Personalizam. Te ajutam. Iar proiectam. Iar dezvoltam. Iar personalizam. Iar te ajutam. Iar proiectam. Iar dezvoltam. Iar personalizam. Iar te ajutam. Iar proiectam. Iar dezvoltam. Iar personalizam. Iar te ajutam.

Informatii generale - Quartz Matrix

   B-dul Carol I, nr. 5D, Iasi, 700506

   Tel. office: +(40)232-217.248

  Fax: +(40)232-217.262

   Mobil: +(40)726-767.890

   Mail: office@conectapps.ro

Copyright ©2014- Quartz Matrix | All rights reserved